Deze uitvindingen werden jaren geleden al uitgevonden door The Simpsons

door
Roald
Leestijd 1 min.

The Simpsons werd oorspronkelijk ontwikkeld in vijf haastige minute door Matt Groening. Ondertussen vormen Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie één van de meest iconische families uit de Amerikaanse geschiedenis.

En ze zijn ongelooflijk invloedrijk geweest, want ze inspireerden een aantal uitvindingen waarvan je het niet zou verwachten.

Hieronder volgt een lijst van de uitvindingen die al jaren geleden bestonden in het universum van The Simpsons.

1. Auto-correct

"Lisa on Ice," Seizoen 6: Slechte autocorrectie op een Apple-apparaat dateert helemaal terug tot 1994. De grap die in deze aflevering werd gemaakt, beïnvloedde toekomstige ontwerpen van Apple.

2. Oh My God van Usher

"Dude, Where's My Ranch," Seizoen 14: Het twijfelachtige kerstlied van Homer diende duidelijk ter inspiratie voor het nummer gezongen door Usher. Het mislukte kerstlied werd dus een wereldwijde topper toen Usher het zong.

3. The Hangover

"Viva Ned Flanders," Seizoen 10: De plot van een aflevering uit 1999 is eigenlijk niet geheel vergelijkbaar met de film, maar er komen toch een aantal dingen uit de aflevering exact terug in de film...

4. Farmville

"Bart Carny," Seizoen 9: Wie zou er ooit aan denken dat mensen het leuk zouden vinden om repetitieve, saaie arbeid te simuleren in een videogame? The Simpsons !

De game op de afbeelding lijkt dan wel niet echt op Farmville, maar de idee is dezelfde. Misschien kan het spel uit het Simpsons-universum wel werkelijkheid worden dankzij de opmars van Oculus Rift Virtual Reality.

5. Een 3D-cake

"Future-Drama," Seizoen 16: We leven in de toekomst en magie bestaat nu, want we kunnen op de dag van vandaag werkelijk een cake printen in 3D.

6. Wrecking Ball

Miley Cyrus moet haar mosterd voor haar controversiële nummer wel gehaald hebben uit The Simpsons. Homer slingerde al mee op een sloopkogel. Het enige verschil is dat hij niet naakt is... en gelukkig maar...

Ohja, twerking bestond in The Simpsons ook al voordat Miley het deed en de hele wereld met de rare dansmove kennis maakte.