Luminus laat zijn klanten niet in de kou staan

Energieproducent Luminus zet zich in om tegen 2016 zijn productie van windenergie te verdubbelen zodat een groter deel van zijn klanten kan genieten van CO2-neutrale energie.  Een duurzame en groenere toekomst is voor iedereen belangrijk en Luminus levert daar een forse bijdrage voor met dit engagement.

Sinds jaar en dag maakt Luminus er een erezaak van om zijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo wordt het engagement om de productie van windenergie te verdubbelen gevierd met een wervelende wedstrijd voor de klanten. Met die wedstrijd kunnen klanten onder andere een droomreis van 8.000 euro winnen.

Maar daar stopt het niet. Luminus kreeg van de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG) een maximumscore van vijf sterren toegewezen voor zijn klantenservice.

Klanten van Luminus hebben met de €-monitor ook de mogelijkheid om hun energiebudget eenvoudig te beheren. Ze hoeven enkel hun meterstanden door te geven en de €-monitor berekent dan hoeveel ze moeten betalen op hun jaarafrekening. Klanten krijgen met de €-monitor ook controle over hun voorschotbedrag, zodat ze zeker geen verrassingen krijgen bij de jaarafrekening. De vijf sterren zijn dus echt verdiend.