Ontdek hier de 34 verschillende designs van de Apple Watch

Wanneer de Apple Watch begin volgend jaar te koop is, zal je moeten kiezen uit 34 verschillende modellen en polsbandjes. Dus leek het ons een goed idee om alvast na te denken over onze keuze.

Apple zal drie case modellen lanceren om uit te kiezen: de traditionele Apple Watch, de Watch Sport voor sportievelingen en de Watch Edition, het luxemodel.
Er zijn twee maten voor de meeste horloges: 38 mm en 42 mm. De kostprijs zou ongeveer 350 euro bedragen, maar Apple heeft niet duidelijk gemaakt hoeveel elk model precies zal kosten.

Als je jouw perfecte model gekozen hebt, moet er nog een bijpassend polsbandje gekozen worden. Ook daar heeft Apple een rijk aanbod. Er is onder andere de klassieke gesp, lederen bandjes en bandjes uit roestvrij staal.

Daar stopt de creatie van jouw unieke smartwatch niet, want Apple biedt ook nog 11 verschillende interfaces voor de horloges zelf. De meeste ervan kunnen aangepast worden in grootte. Apple beweert dat je meer dan 2 miljoen verschillende combinaties kan maken met deze opties.

Dit is de Watch Edition, de luxe uitvoering van de Apple Smartwatch:

AppleEdition-640x359

Voor sportieve mensen heeft Apple de Watch Sport ontworpen:

AppleWatchSport-640x359

Er is ook een ruime keuze aan polsbandjes:

De klassieke:

Band-640x359

De moderne:

LeatherBands-640x359

En de bandjes van roestvrij staal:

MetalBands-640x359