Pat Krimson stopt binnenkort met 2 Fabiola

Zangeres Loredana De Amicis zal zonder Pat Krimson op promotour moeten in het buitenland want Pat Krimson wil binnenkort stoppen met 2 Fabiola. “Ik heb mijn deel gehad. Over een jaar of drie wil ik stoppen met de band.”

Nochtans gaat het 2 Fabiola voor de wind. She’s After My Piano werd verkozen tot de zomerhit van 2014 door Radio 2 en ook in het buitenland is er veel interesse in de groep. Zo’n vijftien landen willen optredens van de groep zien en zijn geïnteresseerd in de hitsong. Hetzelfde aantal landen nam bovendien nog een optie op de single One night in Dubai en het komende album.

Maar een buitenlands avontuur ziet Krimson dus niet zitten. “Ik besef dat ik op dit moment thuis het hardste nodig ben. Mijn prioriteit ligt nu bij mijn vriendin en mijn kinderen. Over twee of drie jaar wil ik zelfs helemaal stoppen met de band.” Lorena liet weten aan Het Nieuwsblad dat ze het jammer vond dat haar partner niet mee wil op promotour. “Ik vind het jammer en het zal wennen zijn, maar ik red me ook wel in mijn eentje.”