Maleisiërs vermommen zich als Ikeaspullen voor een unieke wedstrijd

De Zweedse meubelgigant Ikea komt tegenwoordig vaak in het nieuws met hun originele ideeën. Zo brachten ze vorige week een parodie uit om hun nieuwste catalogus te promoten. Nu hebben ze een originele wedstrijd op poten gezet in Maleisië om daar de opening van een nieuwe winkel te vieren.

Ikea vroeg aan de Maleisische bevolking om zich te vermommen in spullen uit hun winkel. Zo’n 130 enthousiaste fans van de meubelwinkel gingen de uitdaging al aan en verzonnen allerhande originele manieren om zo hard mogelijk te lijken op een lamp, een wekker of een knuffel. De hoofdprijs is een bon voor Ikea van 800 ringgit, ongeveer 200 euro. Andere originele inzendingen maken kans op een bon van 200 ringgit (50 euro).

Volgens Campaign Asia is de wedstrijd een groot succes en haalde de campagne al meer dan 20.000 likes op Facebook. Hieronder kan je enkele originele inzendingen bekijken.

concours-photos-ikea-2 concours-photos-ikea-3 concours-photos-ikea-4 concours-photos-ikea-5 concours-photos-ikea-6 concours-photos-ikea-9 concours-photos-ikea-10 concours-photos-ikea-11 concours-photos-ikea-12 concours-photos-ikea-13 concours-photos-ikea-14 concours-photos-ikea-15 concours-photos-ikea-71 concours-photos-ikea-81