Voor deze kleding heb je een 3D-bril nodig

De Amerikaanse modeontwerper Rebecca Minkoff debuteerde afgelopen vrijdag met een paar bijzondere kledingstukken op de New York Fashion Week. Ze gaf alle aanwezigen een 3D-bril om de laatste vijf ontwerpen van de Spring/Summer 2015 ready-to-wear lijn te bekijken.

Na de eerste 27 ensembles over de catwalk gepasseerd waren, werden de lichten in het Lincoln Center Theater gedimd. De outfits waren mooi en modern en als men goed keek, kon men een lichte, glinsterende uitstraling die atypisch is voor stof opsporen.  Het zou kunnen, maar volgens verschillende verslagen was het te donker in de kamer om het goed te kunnen zien.

De meeste mensen kozen er dan ook voor om hun bril af te zetten en de kledij in haar zuiverste vorm te aanschouwen. Het gaat om comfortabele, casual en vrouwelijke kleding, maar de blikvangers waren vooral de accessoires en handtassen, die een veel tech-vriendelijker ontwerp hadden. Er werden ook armbanden aangekondigd die in de handel verkrijgbaar zullen zijn voor prijzen vanaf 120 dollar.