Meisje daagt ex-vriend voor de rechtbank door gefaald vak op school

Of je nu krijgt op het einde, of moet afgeven (meestal beide), er is een universele waarheid die we allemaal kennen: uit elkaar gaan is rot. Liefde gaat verloren, vriendschappen gaan stuk en in sommige gevallen verliezen beide partijen ook nog een heel pak geld. En dat laatste is wat marketing student uit Kamloops, Roopam Plawn wil terug krijgen.

Nadat haar partner, Jasmeet Ahluwalia, haar dumpte na een relatie van zes maanden, was de 22-jarige studente daar kapot van. Zo depressief dat ze het niet kon opbrengen om naar de lessen aan de Thompson Rivers University te gaan. Het gevolg daarvan was dat ze een tekort behaalde voor een vak. En dus besloot ze om wraak te nemen en sleurde ze haar ex-vriend voor de rechtbank.

De eis is niet mals. Volgens The Huffington Post wil ze 500 dollar voor het vak dat ze niet haalde, 600 dollar voor angst, depressie en slapeloosheid en verlies van werktijd en prestaties en nog eens 250 dollar voor erge stress. Daarnaast hoopt Roopam om de 3500 dollar die ze aan hem leende, via deze weg terug te kunnen krijgen.