Disney kondigt een kortfilm aan met de personages uit de succesfilm Frozen

Disney heeft een nieuwe kortfilm aangekondigd die in het voorjaar van 2015 zal verschijnen. De kortfilm zal Frozen Fever heten en zich afspelen in de wondere wereld van de succesfilm. Jennifer Lee en Chris Buck zullen de regie opnieuw in handen nemen en er zal ook een gloednieuw lied verschijnen van Robert Lopez en Kristen Anderson-Lopez, het duo achter het Oscar-winnende nummer “Let It Go.”

Over het verhaal is nog niet veel vrijgegeven behalve dat het Anna’s verjaardag zal zijn en dat Elsa en Kristoff vastbesloten zijn om haar het beste feest ooit te geven. Maar de superkrachten van Elsa zullen meer dan alleen het feestje in gevaar brengen.

Ook Olaf, de vrolijke sneeuwman die werd ingesproken door Josh Gad, zal opnieuw deel uit maken van het verhaal. Of ook Kristen Bell, Idina Menzel en Jonathon Groff hun stemmen zullen verlenen aan Anna, Elsa en Kristoff is niet bekend gemaakt.

Frozen werd vorig jaar op 22 november uitgebracht en bracht wereldwijd een brutowinst op van 1,274 miljard dollar. De film won twee Oscars op de Academy Awards in maart voor Best Animated Feature en Best Original Song (Let It Go).