Deze naamsveranderingen zijn simpelweg te belachelijk voor woorden maar werden wel goedgekeurd

Sommige mensen hebben een bloedhekel aan hun naam. Dat kunnen we begrijpen, aangezien je hem zelf niet kan kiezen en je moet opgroeien met je naam. Sommige van die mensen laten hun naam dan veranderen zodra ze oud genoeg zijn om dat te doen. En daar is niets mis mee, maar wat deze mensen deden… nee, er zijn grenzen.

Druid King Arthus Pendragon

Pendragon

John Rothwell veranderde zijn naam in Druid King Arthur Pendragon en beweert nu dat hij de enige binnen het Verenigd Koninkrijk is die een kroon op zijn paspoort heeft, buiten de koningin natuurlijk.

John Portsmouth Football Club Westwood

Porthsmouth

John Westwood was een fan van voetbalclub Portsmouth in Engeland. Op een dag besloot hij om zijn liefde voor de club naar een nieuw niveau te brengen. Dankzij zijn naamsverandering staat hij nu wel bekend als een van de grootste Portsmouth fans.

GoldenPalace.com

GoldenPalace

Terri Iligan vond het een goed idee om haar naam te verkopen op eBay en te kijken wat mensen zouden verzinnen. Ze gaat nu door het leven als een wandelende advertentie voor het Golden Palace.

Yahoo Serious

Yahoo

Greg Pead, een komisch acteur, veranderde zijn naam in Yahoo Serious. Hij sleurde zelfs de website Yahoo voor de rechtbank voor schending van het auteursrecht (hij was namelijk eerst) maar dat kreeg geen gehoor.

Captain Fantastic Faster Than Superman Spiderman Batman Wolverine Hulk And The Flash Combined

Marvel

George Garratt is een grote fan van superhelden comics en besloot zijn naam dan ook te veranderen om zijn loyaliteit te bewijzen.

Rebel Wolf

Wolf

Tracie Koziura veranderde haar naam in Rebel Wolf omdat ze van wolven houdt. Dit is de enige naam uit het lijstje dat nog getolereerd zou kunnen worden in de huidige tijd waarin Khaleesi’s geboren worden.

GoVeg.com and KentuckyFriendCruelty.com

Peta

Karin Robertson en Chris Garnett waren leden van de dierenrechtenorganisatie PETA en om hun liefde voor het dierenrijk te tonen, veranderden ze hun naam in een website voor dierenrechten.

Tyrannosaurus Rex

Trex

De ondernemer Tyler Gold dacht dat zijn naam veranderen een goed zou zijn voor zijn naamsbekendheid.

James Dr No From Russia with Love Goldfinger Thunderball You Only Live Twice On Her Majesty’s Secret Service Diamonds Are Forever Live and Let Die The Man with the Golden Gun The Spy Who Loved Me Moonraker For Your Eyes Only Octopussy A View to a Kill The Living Daylights Licence to Kill Golden Eye Tomorrow Never Dies The World Is Not Enough Die Another Day Casino Royale Bond

Bond

Ja, dit is een naam. Het is zelfs de nieuwe naam van David Fearn, een (hoe raad je het) grote fan van James Bond. Wij zijn vooral benieuwd of hij zijn naam opnieuw zal veranderen als er nog een aantal James Bond films uitkomen.