Dit moet de badkamer uit de dromen van Willy Wonka zijn

Het kan onmogelijk praktisch zijn, maar het ziet er zeker verrukkelijk uit. Deze decadente badkamer is volledig van chocolade. Als je de moeite zou doen om de gehele ruimte op te eten zou je voldoende calorieën hebben voor de volgende 12 jaar. Het lijkt op iets uit de dromen van Willy Wonka, maar tegenwoordig wordt de badkamer steeds vaker verkocht voor meer dan 133.000 dollar.

Bathrooms.com en Choccywoccydoodah, een team van ontwerpers en chocolatiers, bundelden de krachten om meubels te maken uit Belgische chocolade. De dure set die een bidet, bad, toilet en wastafel omvat, is geïnspireerd op de verwarring bij mensen tussen “suite” en “sweet”  in online zoekopdrachten.

sweet-bath-feature-3

“Als gevolg van een aantal mensen die opzoek gingen naar een “bathroom sweet” (badkamer snoep) hebben we besloten om hun zoekterm te vertalen naar de werkelijkheid,” legt Bathrooms.com CEO Ian Monk uit in een persbericht. “Onze eigen exclusieve chocolade badkamer werd gebaseerd op ons Maderno-gamma en was aanvankelijk een grapje tot we beseften dat je zoiets echt kunt maken. ”

De volledige set bestaat naar schatting uit 9,4 miljoen calorieën aan chocolade. De stukken zijn ook los te koop, maar het prijskaartje zal je wel even doen schrikken.

Het bad kost 83.900 dollar, de wastafel komt op 15.000 dollar, terwijl het toilet en het bidet respectievelijk 23.400 en 11.700 dollar kosten. De chocolade badkamer is een half jaar houdbaar indien je hem bewaart bij kamertemperatuur.

sweet-bidet-feature-1