Pasgetrouwd koppel komt thuis en vindt het huis vol post-it berichten

Jamie en Emily Pharro kwamen terug thuis van hun huwelijksreis en ontdekten dat iemand hun huis bedekt had met 14.000 post-it berichten.

Het pasgetrouwde koppel was een week gaan ontspannen aan het Gardameer in Italië na hun huwelijk op 1 augustus. Het koppel had in vertrouwen de sleutel achtergelaten bij vrienden met de bedoeling dat zij de katten eten zouden geven. In plaats daarvan besloten hun vrienden om elke centimeter van de begane grond van het huis te bedekken met de gekende gele plakbriefjes.

“Onze woonkamer heeft glazen panelen in de deur, dus we konden zien wat ze gedaan hadden toen we binnenkwamen. Daarna zagen we de camera,” vertelde Mrs Pharro achteraf.

postits

“Alles was volledig bedekt met post-its. De woonkamer, de muren, de tv, alles. Ik denk dat we over een paar weken nog steeds gele briefjes terug zullen vinden.”

Alle hoeken en gaten waren bedekt met post-its. Zelfs het scherm van de televisie werd niet gespaard. Het echtpaar had een grap al wel verwacht toen hun vrienden eerder al het huis van een ander koppel vulden met 3000 ballonnen.

Het duurde meer dan twee uur om de meeste post-its te verwijderen. Gelukkig zag het echtpaar er wel de humor van in. “Het was een beetje onschuldig plezier, maar reken er maar op dat we het hen betaald zetten als zij trouwen. Al denk ik niet dat ze nu nog durven.”