Met deze laptop ben je klaar voor de games van het najaar

Deze week vindt de jaarlijkse gamesbeurs Gamescon weer plaats in Keulen. Daar wordt een groot aantal fantastische games getoond, die in het najaar zullen verschijnen. Neem bijvoorbeeld Far Cry 4, The Evil Within, Middle-earth: Shadow of Mordor, Borderlands: The Pre-Sequel of FIFA 15.Sommige van deze games vergen natuurlijk wel een krachtige computer. Als je op zoek bent naar een laptop waarmee gaming geen enkel probleem is, dan is de Asus ROG G750 waarschijnlijk iets voor jou.

De G750 is een echt beest onder de gaminglaptops. Ten eerste straalt de laptop kracht uit, dankzij de door stealth-vliegtuigen ingegeven vormgeving. Maar ook van binnen is de G750 één en al hightech. Met een krachtige Intel i7-processor van de vierde generatie en een Nvidia GeForce GTX 880M grafische kaart zal elk spel vloeiend lopen, zelfs met de hoogste grafische instellingen. Samen met 16GB werkgeheugen, een 512GB ssd en een 1TB harde schijf, zal je nooit iets tekort komen.

Al die krachtige hardware stuurt een full hd-scherm aan, dat afgewerkt is met een matte anti-glanslaag. Daardoor heb je geen last van reflecties en ziet het beeld er fantastisch uit onder alle lichtomstandigheden. Het zorgt er ook voor dat je ogen niet oververmoeid worden. Beeld is belangrijk, maar ASUS stak ook de nodige tijd in het ontwerp van de ultieme laptop-speakers. De laptop is uitgerust met SonicMaster geluidstechnologie, die ervoor zorgt dat je het best mogelijke geluid krijgt. De grotere resonantiekamers en luidsprekers zorgen voor een krachtiger geluid en diepere bassen. Ook heeft de G750 een ingebouwde hoofdtelefoonversterker, die de helderheid en het geluidsbereik verbeteren waardoor een hoofdtelefoon optimaal gebruikt kan worden.

De G750 is niet enkel op grafisch en op audiovlak ijzersterk, het is ook een zeer ergonomische laptop. Zo’n gamingsessie kan al snel enkele uurtjes in beslag nemen en dan moet je natuurlijk comfortabel blijven. Het toetsenbord van de G750 is daarom lichtjes geheld, wat ergonomischer is voor je handen en polsen. De aluminium palmsteunen voorkomen vingerafdrukken en blijven lekker koel, zodat jouw comfort gegarandeerd blijft tijdens het gamen.

Ten slotte is de G750 nog uitgerust met twee flinke koeluitgangen, waardoor de processor en de videokaart ten allen tijde goed gekoeld kunnen worden en zo dus op de top van hun kunnen presteren. Dankzij de grote koeluitgangen is de koeling ook muisstil, zodat er ook in rust op gewerkt of gechat kan worden. De G750 is kortom een must-have voor wie optimaal wil genieten van de nieuwste games.