Ben je al voorbereid op je voetbalseizoen?

Het is weer rumoerig op de transfermarkt. Waar het grote geld vandaan komt, lijkt soms een raadsel, maar ieder jaar worden de miljoenen weer over de balk gesmeten om de beste voetballers binnen te halen bij de grote clubs. Maar in het dagelijks leven zijn we ook zelf druk bezig met de voorbereidingen op ons eigen voetbalseizoen. Ben jij er klaar voor om dit seizoen het kampioenschap binnen te slepen?

Na een zomer vol met iets te weinig beweging en iets te veel eten en drinken, moet er aan het begin van het seizoen weer extra hard aan de conditie gewerkt worden. Met wat extra krachttraingen en looptrainingen ren je straks weer met gemak 90 minuten lang over het veld.

Outfit
Heb je je voetbaltas alweer uit de kast gevist? Grote kans dat je na die laatste wedstrijd van vorig seizoen even vergeten was om die natte handdoek, kousen en dat broekje eruit te halen. Domper! Die stank krijg je er natuurlijk met geen mogelijkheid meer uit, dus hoog tijd voor wat nieuwe gear. Na die flinke vakantie uitgaven heb je waarschijnlijk niet zoveel geld meer op je bankrekening, dus profiteer van deze kortingscode en koop je nieuwe voetbalspullen met 10% korting.

Voetbalschoenen
Met een shirt of broekje zit het vaak al snel goed. Maar voetbalschoenen kopen, is een geval apart. Met welke schoenen word jij de man of the match? Je voetbalschoenen zijn essentieel voor je voetbalprestaties. Voetballers bij de grote clubs krijgen de mooiste voetbalschoenen eenvoudig aangereikt van hun sponsors. Helaas is dit niet bij iedereen het geval, want de meeste mensen moeten toch echt zelf op pad voor hun schoeisel.

Sponsor
Heeft jouw club of team al een sponsor? Dan hoef je niet veel uit te geven aan een voetbaloutfit. Zorg er dan voor dat jouw team een goede sponsor weet te strikken die dit voor jullie team kan betalen.

Conditie op pijl, een outfit, voetbalschoenen en een sponsor geregeld? Op naar het kampioenschap!

Succes!