Sam Sung verkoopt visitekaartje van voormalige werknemer Apple

Het klinkt een beetje vreemd maar Sam Sung verkoopt een visitekaartje van een voormalige werknemer van de electronicagigant Apple. Je zou dat niet verwachten van de grote concurrent op de smartphonemarkt, maar in feite is de verkoper niet het Zuid-Koreaanse bedrijf.

De man die het visitekaartje verkoopt heet Sam Sung. Hij werkte in een Apple Store in Vancouver, Canada. Eerder viel hij al op doordat hij zijn naam deelt met Samsung, de grootste concurrent van Apple, maar toch voor Apple werkte. Sam Sung werkte ondertussen al eventjes niet meer bij Apple, maar vond onlangs een visitekaartje terug nadat dat uit een boek viel.

Dat unieke visitekaartje, ingekaderd met een t-shirt en lanyard van Apple, verkoopt hij nu op Ebay. De opbrengst van de verkoop gaat naar Children’s Wish, een goed doel dat zich inzet om de wensen van zieke kinderen in vervulling te brengen. Het hoogste bod op het  item is momenteel 6.100 dollar, ofwel zo’n 4.500 euro. Sam Sung was al onder de indruk toen hij zag dat mensen bereid waren om 3.000 dollar te geven voor zijn visitekaartje.