ManServants startup is geen grap en wil de dromen van elke vrouw doen uitkomen

Deze mannen zijn zo knap dat ze je hoofd doen spinnen en zo’n gentlemen dat ze een menselijk schild vormen tussen jou en de harde realiteit van het leven. Ze vinden het niet erg dat je ze domme koosnaampjes geeft en ze klagen nooit. De woorden “Zoals U wenst” rollen gewillig uit hun monden en ze geven je elk kwartier een compliment als je daarom vraagt.

Zijn deze mannen de meest perfecte partners ter wereld?

Nee, hoor. Ze zijn te huur, ze werken voor ManServants en ze kosten waarschijnlijk een fortuin.

Een startup in San Francisco verhuurt mannelijke knechten die dat wat elke vrouw wil, geven: een man die precies doet wat ze wil. Het bedrijf, dat werd opgericht door twee copywriters, wil de dames van hun vrije tijd laten genieten door ze te voorzien van een beschaafde, knappe butler, bodyguard en cabana jongen die hun dromen zal vervullen. Alleen niet alle dromen, want het bedrijf is heel duidelijk en verklaart dat het geen escort service is.

ManServant_jpg

“We hebben een zeer strikte gedragscode en een zeer streng opleidingsproces,” vertelt mede-oprichter Dalal Khajah.

In de regels van het bedrijf staat letterlijk te lezen dat “een knecht zijn penis in zijn broek houdt en uit het gezicht van de dame.”

ManServants wordt al maanden uitgebreid getest en wordt officieel gelanceerd in de herfst. Ondertussen heeft het bedrijf een commercial gemaakt (die je onder het artikel kunt bekijken) die in het oog springt en als reclame dient voor de nieuwe dienst. “Iedereen die het kijkt, denkt dat het om een parodie gaat, maar dat is het niet. Het is geen grap, ook al klinkt zelfs de naam van het bedrijf zo,” verklaart Khajah.

Het concept werd bedacht door een collega die op haar vrijgezellenfeest liever geen strippers wilde. Khajah en Wai Lin begrepen sowieso al niet waar die traditie vandaan kwam, want veel vrouwen vinden het gênant en absoluut niet sexy. In plaats daarvan voorzag ze een dienst waar mannen functioneren als knechten en de vrouw behandelen als een prinses. Ze schenken drankjes in, ruimen de boel op, maken een geestige babbel en staan ten alle tijden ten dienst van de gast.

ManServant3

ManServants biedt ook knechten aan die functioneren als persoonlijke assistenten of loopjongens als de klant dat wilt, want, zoals Wai Lin opmerkte, “is de fantasie voor elke vrouw anders.” Tijdens de testfase bijvoorbeeld vroeg een vrouw een ManServant die haar voedsel serveerde en liedjes van De Kleine Zeemeermin zong. Een andere wilde een lijfwacht op haar kantoor die de bezoekers screende.

“Het is een droom om de mannelijke strippersindustrie te vernietigen, maar eigenlijk willen we vooral zorgen voor een goed alternatief,” besluit Khajah.