Deze 8 tips laten je stralen op je foto’s zonder Photoshop te gebruiken

We hebben allemaal dat moment al eens gehad waarop iemand een foto neemt en laat zien en dat je denkt: “Oh nee, zie ik er echt zo uit?”.
Daarom bieden we jou acht tips aan om er als een natuurlijke schoonheid uit te zien op foto’s zonder dat je je toevlucht moet nemen tot programma’s zoals Photopshop.

1. Gebruik make-up, maar overdrijf er niet mee. Een klein beetje make-up laat je gezicht op natuurlijke wijze gloeien in plaats van stralen.

natural-makeup1

2. Durf poseren. Een goede pose geeft zoveel extra aan je foto. Daarnaast kun je met jouw eigen pose jouw identiteit uitdrukken.

madonna

3. Leun naar voren met je hoofd. Door naar voren te leunen met je hoofd accentueer je jouw kaaklijnen, toon je slanker en lijkt je nek korter.

Job-interview-makeup-3

4. Toon je beste kant. Iedereen kent zijn eigen beste zijde. Het zou dom zijn om die kant van je gezicht dan niet te laten zien op foto.

Two_Face_6711-1-

5. Relax en doe normaal. Als je ontspannen bent en je je comfortabel voelt dan lijk je meer op een natuurlijke schoonheid.

dsc01363

6. Neem foto’s bij zonsondergang. Het licht van de ondergaande zon zal ervoor zorgen dat jij net zo straalt als de zon zelf.

brown25f-1-web

7. Durf lachen. Je bent nooit volledig aangekleed zonder je stralende glimlach. Een glimlach voegt zoveel toe aan een foto van jezelf, dat je wel moet glimlachen. Alleen mag de fotograaf het allemaal niet te lang laten duren, want dan wordt het eerder vreemd dan natuurlijk.

beautiful-smile-white-teeth

8. Neem foto’s in het begin van de avond. Als je denkt dat de camera 10 kilo aan je lichaam toevoegt, dan moet je weten dat drank 10 jaar aan je leeftijd toevoegt.

how_do_you_like_your_celebs_drunk_or_sober_640_05