Britten speculeren over de nieuwe baby van Kate en William

Prins George viert op 22 juli zijn eerste verjaardag. Maar zullen zijn ouders in deze periode ook een broertje of een zusje voor hem aankondigen? Dat is waar veel Britten nu weddenschappen over afsluiten.

Zo stond de kans dat Kate en William deze maand nog een nieuwe baby zouden aankondigen eerder op 10/1. Jessica Hay, een vriendin van Kate die in 2012 de zwangerschap van Kate al enkele weken voor de officiële aankondiging verklapte, zei onlangs in het Australische magazine New Idea dat Kate opnieuw zwanger is. Het aantal weddenschappen schoot nadien de hoogte in en één Britse bookmaker besloot zelfs de weddenschappen over de aankondiging van de nieuwe baby op te schorten.

Vorig jaar werden in Groot-Brittannië heel wat weddenschappen afgesloten over de naam en de exacte geboortedatum van Prins George. Een aantal Britse bookmakers hebben nu al de optie om daar weddenschappen over af te sluiten voor het tweede kind van het toekomstige Britse koningskoppel. Nu is het dus nog eventjes wachten op de officiële aankondiging voordat er weer volop gespeculeerd wordt over de naam en de exacte geboortedatum.