Genieten met wijn in de zomer

De zomer is in volle gang en af en toe verwent het weer ons met heerlijke warme, zonnige dagen. Op zulk soort dagen sluit je een werkdag natuurlijk graag af met een goed glas wijn. Ook bij een BBQ met vrienden of op een romantische picknick hoort een lekker glas (of een fles) frisse zomerwijn. En dan wil je natuurlijk het liefst een wijn waar een voordelig prijskaartje aanhangt. Met deze tips heb je straks lekkere én voordelige wijn op een heerlijke zwoele zomeravond.

1. BBQ

Sta je op het punt om te gaan barbecuen? Dan mag een lekkere rode wijn niet ontbreken. Rode wijn komt namelijk het beste tot zijn recht bij geroosterd vlees met een kruidige smaak. Met een goed glas wijn geniet je maximaal van dat heerlijke eten.

2. Picknick

Ga je picknicken? Kies dan voor een lichte, geurige frisse witte wijn. Zo kun je volop genieten van een heerlijke warme dag buiten. Tip: als je dichtbij een beekje of meertje zit, kun je de wijn daarin koelen, wel zo lekker!

3. Zomerse avonden

Tenslotte zijn er nog die fijne zwoele zomeravonden. Tot middernacht op het terras vertoeven met een goed glas wijn in de hand. Eigenlijk kun je voor rood, wit en rosé kiezen, alles smaakt lekker op zo’n warme zomernacht. Maar verwen jezelf op zo’n romantische avond ook eens met een goed glas champagne.

Wijn kopen?

Op Wijnvoordeel.be vind je een speciale pagina met de beste zomerwijnen. Super handig, want zo weet je zeker dat je geen miskoop doet. Bij Wijnvoordeel.be kun je regelmatig wijnen met korting aanschaffen, omdat deze mooie webwinkel vaak aantrekkelijke acties heeft. Ook kun je met een kortingscode heel veel besparen en zo luxe wijnen voor een voordelig prijsje aanschaffen. In Nederland kwam Wijnvoordeel in het nieuws met één van hun topacties. Met een kortingscode kreeg je tijdens de actieperiode zes flessen wijn voor maar €7! Houd dus regelmatig Flipit in de gaten om ook van zo’n straffe actie te kunnen profiteren.