Vier je huwelijk met het McWedding-programma in McDonald’s

Niets spreekt meer tot de verbeelding dan een witte McDonald’s bruidsjurk of een kristallen McDonald’s huwelijksgeschenk voor thuis voor sommige paren in Hong Kong. Dit waren slechts twee artikelen die beschikbaar zijn in het bruiloft partij programma van de fast food gigant. McDonald’s lanceerde hun huwelijksprogramma in 2011 in de regio op vraag van klanten.

Sindsdien heeft McDonald’s gastheer gespeeld bij meer dan een dozijn huwelijken, waardoor de service werd uitgebreid van drie restaurants naar vijftien. McDonald’s zou ook verlovingspartijen, verjaardagen en vrijgezellenfeesten organiseren.

101829431-Untitled-2_1_530x298

“We begonnen met dit programma omdat veel klanten ons vertelden dat het plaatselijke McDonald’s restaurant de plek was waar ze voor het eerst begonnen daten. McDonald’s is dus de plaats waar hun liefde groeide. Deze verbinding is precies waarom ze hun bruiloften en jubilea willen houden bij McDonald’s,” vertelde woordvoerster Jessica Lee in een e-mail.

Het bedrijf beschikt over vier verschillende bruiloft pakketten die elk ongeveer 1290 dollar kosten (1000 euro). De deluxe-versie bevat een zaal die twee uur volledig van jou is, McDonald’s karakter cadeaus voor 50 gasten, 50 uitnodigingen, huwelijksgeschenken, een paar McD’s trouwringen, een bruidsboeket, een appeltaart, een kristallen McDonald’s huwelijkscadeau, decoraties en meer.

Mocht je al geïnteresseerd zijn in dit prachtige tot de verbeelding sprekende huwelijksfeest, dan moet McDonald’s je helaas teleurstellen. “Op dit moment is dit iets unieks aan McDonald’s Hong Kong en we zullen ons aanbod dus niet snel uitbreiden,” besloot Lee.