Deze 10 rare gadgets kleuren je zomer

De zomervakantie is vandaag begonnen. Alle scholen zijn uit, de kinderen zijn thuis en veel gezinnen vertrekken dan ook op vakantie. We kunnen genieten van het WK, zon, zee en strand of van een avontuurlijke vakantie. We kunnen nieuwe oorden ontdekken of oude getrouwe weer bezoeken. De zomer zit vol plezier en kleur. Wil je je zomer echter nog meer kleur geven, dan zijn er deze tien vreemde gadgets die jou daarbij kunnen helpen.

1. Popdrive

Weirdgadgets

Wat is er raar over aan deze sleutelhanger? De Popdrive is niet alleen een kleurrijke sleutelhanger, maar het is ook een multifunctioneel instrument. De Popdrive heeft 1 GB opslagruimte voor uw belangrijkste gegevens en muziek, maar het opens ook nog eens drankjes. De Popdrive is te koop op X-tremeGeek.com voor amper 22 euro. Koppel hem dus gauw aan je sleutels of je riem en lijdt nooit meer dorst.

2. Solar Beach Tote

163322-2-solar-beach-tote

 

Deze tas laadt al uw gadgets op dankzij zonne-energie. Ideaal dus voor op het strand. De Solar Beach Tote beschikt over een high-tech flexibel zonnepaneel dat 6,3 watt vermogen genereert om een mobiele telefoon, MP3-speler, digitale camera, of een ander klein elektronisch apparaat op te laden. De Solar Beach Tote laadt uw gadgets op voor 180 euro en je kan hem bestellen via EarthTechProducts.com.

3. George Foreman iGrill

163323-3-george-foreman-igrill

 

De zomer is de ideale tijd om gezellig te barbequen met je vrienden. Deze iGrill is perfect om van jouw BBQ het beste feestje te maken. Deze grill kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is voorzien van een kookoppervlak met een grootte van 200 vierkante inch, een instelbare temperatuurregeling en een 10 watt versterker om muziek van een iPod of MP3-speler af te spelen. Wacht, een grill die muziek speelt? En wij dachten dat we alles wel gezien hadden. Grill uw hamburgers en braadworsten met muzikale perfectie voor 110 euro.

4. Huaixing Toys ‘Air Kite

163324-4-huaixing-toys-air-kite

 

Er gaat niets boven een vlieger of een radiografisch bestuurd vliegtuigje op een winderige, zomerse dag. Maar wat gebeurt er als je beide speeltjes samen neemt? De Air Kite van Huaixing Toys heeft het frame van een vlieger en de vleugels van een vliegtuig. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening kan de Air Kite tot 300 meter verder haarfijn bestuurd worden. De vlieger heeft een oplaadbare, elektrische motor . Het heeft ook 14 LED’s zodat je hem ook in het donker nog ziet. Vlieg dus snel naar GadgetUniverse.com en pik je speeltje op voor 73 euro.

5. Maverick Hero Hot Dog Cooker

163325-5-maverick-hero-hot-dog-cooker

 

Dit is nog eens een hot dog. De Maverick Hero Hot Dog Cooker (22 euro) is een hond-vormig apparaat dat tot zes hotdogs in amper tien minuutjes klaarstoomt. Je zet hem gewoon aan, tilt de bovenste helft van de hond op en leg je worsten er in. Hoe weet je wanneer de tijd om is? Het apparaat zal blaffen als de worsten klaar zijn.

6. Wild Planet Aqua Light Mask

163326-6-wild-planet-s-aqua-light-mask

 

Dit moet één van de vreemdste zwemmaskers zijn die we al hebben gezien. Het Aqua Light Mask van Wild Planet heeft dubbele lichten ingebouwd te kunnen zien… als je onder water zwemt…’s nachts. We vragen ons af wat er op een nachtelijk tijdstip te zien valt in een zwembad. Het masker is waterdicht en je kan ermee tot op een diepte van 35 meter duiken. Het heeft daarnaast verstelbare bandjes zodat het voor iedereen past. Je kan vanaf tien euro zwemmen bij nacht via Amazon.com.

7. Excalibur Electronics ‘Gemotoriseerde Bumper boot

163327-7-excalibur-electronics-motorized-bumper-boat

 

Je hebt vast al eens gehoord van botsauto’s. Wel, deze zomer kun je een botsauto meenemen in het zwembad. De gemotoriseerde Bumper boot van Excalibur Electronics blaas je gewoon op, gooi je het zwembad en dan kan de pret beginnen. Bots je vrienden van hun boot voor 95 euro.

8. The Pool Treadmill

163328-8-the-pool-treadmill

Als je je niet kunt overtuigen om naar de sportschool te gaan, dan kan je nog altijd oefenen in het zwembad. Met dit apparaat kun je kunstmatig stroming brengen in je zwembad. De Treadmill is zo krachtig dat het op maximale sterkte een stroming kan simuleren zoals je die in de oceanen kunt vinden. En het is eenvoudig te gebruiken. Je rolt het apparaat naar de rand van het zwembad, laat het zakken in het water en je start de oefening. Voor bijna 3000 euro op Hammacher.com kan je jezelf trainen op deze ongebruikelijke wijze.

9. PETCool Dog House Air Conditioner

163329-9-petcool-dog-house-air-conditioner

 

Bij extreme hitte genieten we graag van een frisse omgeving, maar ook onze huisdieren hebben het graag ergens fris als het buiten onmenselijk warm is. Dankzij de PETCool Dog House Air Conditioner kan je jouw hond een fris hondenhok bezorgen. Het apparaat is draagbaar en regelt het klimaat zoals jij dat wil. De machine is ook in staat om automatisch de ideale temperatuur voor jouw hond te regelen. Het heeft ook een luchtfiltersysteem. Dit energiezuinige systeem kost 328 euro op ATrendyHome.com.

10. Brookstone’s Outdoor Oplaadbare ventilator met AM / FM-radio

163330-10-brookstone-s-outdoor-rechargeable-fan-with-am-fm-radio

Het nieuwste product in het aanbod van Brookstone is de Outdoor oplaadbare ventilator met AM/FM-radio. Terwijl je dus lekker ligt te zonnen, houdt deze ventilator je koel en dankzij de ingebouwde radio kun je ook nog genieten van een streepje muziek. Houd het hoofd koel voor 60 euro.