Deze draagbare boomhut tilt kamperen naar een hoger niveau

Kamperen is niet altijd zo leuk als je denkt dat het zal zijn. Soms is de grond te hard of er zijn vervelende insecten en als het regent en je tent is niet van de beste kwaliteit, dan is de lol er al snel af. De Britse uitvinder Alex Shirley-Smith vond een creatieve manier om deze problemen op te lossen en tilde kamperen naar een hoger niveau (letterlijk).

Het resultaat is een draagbare boomhut die een kruising is tussen een tent en een hangmat. Tentsile, het bedrijf dat achter de boomhuttent zit, creëerde eind vorig jaar het eerste productiemodel dat Stingray wordt genoemd. Het product ging viraal en ondertussen is de wachtlijst voor nieuwe bestellingen al langer dan drie weken.

De Stingray laat je toe boven de grond te slapen. Dat heeft een aantal voordelen. Ten eerste verlies je geen lichaamswarmte aan de koude grond en ten tweede houdt de hoogte nieuwsgierige wilde dieren weg.

tent-2

De Stingray is volledig waterdicht en houdt insecten succesvol buiten. Er kunnen tot drie personen in de tent verblijven.

tent-3

Je kan zelfs een touwladder aan de tent bevestigen. Geen wonder dat Tentsile spreekt over een draagbare boomhut.

tent-4

En ten slotte is het uitzicht vanop een bepaalde hoogte natuurlijk altijd mooier.

tent-5