Ook dit jaar brengt Utopolis de grootste blockbusters naar buiten… letterlijk!

Voor het 18de jaar op rij kan je op de Coca-Cola Drive-In Movies terecht voor de grootste kaskrakers, de lekkerste coctails en de summervibes waar je al een hele winter op wachtte. Dit succesvol concept is gestart in 1996 en komt overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Vorig jaar kwamen 20.000 mensen opdagen.

Drive-In
Vanuit je wagen kijken naar de meest hilarische komedies, de spannendste thrillers of de meest bloederige horrorfilms? Het kan! Parkeer je wagen op het terrein en geniet van onze heerlijke snacks en frisse cocktails aan de bar. Wanneer de zon onder is start de film en geniet je van een filmervaring in je eigen bioscoop op wielen.

Hoe is het technisch mogelijk dat iedereen het geluid van de film hoort? Wanneer de film begint kan je je radio afstemmen op een FM-kanaal waarop het geluid wordt uitgezonden, zo kan iedereen alles goed horen in zijn eigen auto. Fantastisch toch?

Topfilms
De blockbusters zien er alvast veelbelovend uit:  22 Jump Street, A Million Ways To Die In The West, Walking On Sunshine, Sex Tape, The Expendables 3,…

Locaties en kostprijs
Je kan op twee toplocaties van de Drive-In Movies genieten. Op de parking van Bobbejaanland (Olensteenweg 45, 2460 Lichtaart) en op de evenementenweide van PSRD De Nekker in Mechelen (Spuibeekstraat 5, 2800 Mechelen).

Voor voetgangers en fietsers is een strandje met bankjes aangelegd. De poorten en de bar gaan in Mechelen open vanaf 19u, in Bobbejaanland vanaf 20u. Na zonsondergang start de film, ten laatste om 22u. Ingang kost €6 maar is gratis voor chauffeurs van oldtimers. Tot dan!

Bekijk het programma voor Bobbejaanland: 27 juni-24 augustus

Bekijk het programma voor Mechelen: 2 juli-30 augustus

Klik hier  om tickets te winnen voor de Drive-In Movies.