Bijtende Suàrez maakt jonge Noor rijk

De 23-jarige Thomas Syversen uit Noorwegen heeft 5600 Noorse kronen gewonnen bij een wedkantoor. Hij voorspelde op 12 juni dat Luis Suárez tijdens het WK voetbal een speler zou bijten.

En gisteren zette Suàrez zijn tanden in de schouder van verdediger Chiellini van Italië. De scheidsrechter had het niet gezien en kon niet afgaan op de duidelijke beet in de schouder van de verdediger om Suàrez met rood van het veld te sturen dus bleef de Uruguayaan staan. Gelukkig hebben verschillende camera’s de afschuwelijke actie van de topspits wel vastgelegd en zal Suàrez waarschijnlijk voor de rest van het WK geschorst worden. Het is immers al de derde keer dat Suàrez de tanden zet in een tegenstander.

Syversen wint dus dankzij zijn voorspelling zo’n 674 euro. De Noorse krant Dagbladet zocht de nostradamus op. “Ik dacht wel dat het mogelijk was dat Suàrez iemand zou bijten en toen ik zag dat je daarop kon wedden, heb ik niet getwijfeld. En hij deed het dus daarvoor ben ik hem wel dankbaar,” vertelde Syversen.

Van het geld koopt de man geen shirtje van Suárez voor zichzelf. “Ik ben fan van Blackpool, dus ik heb er niets aan. Maar mijn vriendin draagt graag mijn voetbalshirts, dus zij krijgt er misschien wel één.”

Bekijk hier het incident vanuit verschillende perspectieven.