Jongetje verzint ontvoering zodat hij niet naar de tandarts moet

De tandarts is vaak een grote boeman voor kinderen. Sommige kinderen gaan dan ook heel ver om excuses te verzinnen waarom ze niet naar de tandarts moeten. Maar een twaalfjarig jongetje uit Frankrijk ging wel heel ver om de controle van zijn tanden te vermijden.

Volgens The Local vond de politie de jongen in het dorpje St. Gervais op 21 mei. Het leek alsof hij zich voor iemand verstopte dus de politie ging met de jongen spreken. Die beweerde dat hij ontvoerd werd uit het nabije dorp Bagnols en gaf zelfs een beschrijving van de dader en zijn wagen. De jongen vertelde dat hij onderweg was naar de tandarts wanneer een man hem om de weg vroeg en hem nadien in zijn voertuig forceerde.

Wanneer de politie de camerabeelden bekeek, zagen zij niemand die leek op de beschrijving van de jongen. Ze besloten de jongen nog eens te ondervragen en die gaf toe dat hij alles had verzonnen zodat hij niet naar de tandarts moest. Hij is waarschijnlijk niet de enige jongere die een verhaal verzon zodat hij niet naar de tandarts moest, maar de politie was toch een maand zoet met dit verzinsel.