Trendy hoofdtelefoons en in-ears

lady-gaga-heartbeats-horlurar

Heartbeats 2.0

De Heartsbeats 2.0 in-ear oortelefoon is ontworpen door Lady Gaga en het Beats by Dre team. Perfecte mix van stijl –inclusief stoere studs- en bombastisch geluid. Voor lieve “monsters”, zoals Lady Gaga haar fans zelf noemt. Je hoeft je ‘oortjes’ niet meer te ontwarren als je ze weggeborgen hebt, door de platte kabels raakt de oortelefoon minder in de knoop. Bovendien is er een ‘built-in mic’ om te bellen, zo kan je gemakkelijk switchen tussen je muziek en inkomende gesprekken.

 

monster-cable-diamond-tears-1

Monster Diamond Tears

De Monster hoofdtelefoons herken je aan hun stijlvol design. Deze hoofdtelefoons produceren ook een buitengewoon geluid.  De ‘Diamond tears’ editie is niet goedkoop, maar wel bijzonder uniek. Door het heldere geluid en opvallend design onderscheidt de Monster Daimond Tears zich van andere hoofdtelefoons. De hoofdtelefoon is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

A25V_130292601137536329H30ycpcH33

JVC HA–S660-B-E

Ook als je budget eerder beperkt is, kan je een kwalitatieve hoofdtelefoon kopen.  JVC heeft een zeer lichte hoofdtelefoon, de zwarte HA-S660-B-E weegt nog geen 200 gram. De hoofdtelefoon is gemakkelijk om mee te nemen en produceert een fantastisch geluid. De achtergrondgeluiden worden ook geblokkeerd, dat komt goed uit als je wil gamen of wil werken met je favoriete muziek in je oren.

 

Marshall-Major-FX-Noir_P_1200

Marshall Major

Versterkerproducent Marshall heeft ook een lijn hoofdtelefoons uitgebracht. Een daarvan is de Marshall Major, een koptelefoon met een typisch herkenbaar Marshall design en een loepzuiver geluid. Dankzij de nauwkeurige microfoon kan je ook inkomende gesprekken beantwoorden als je opgebeld wordt terwijl je naar muziek aan het luisteren bent op je smartphone.

 

KOSS-27131-KE-29-Ebony-Oortelefoon-Zwart

Koss 27131-KE-29-Ebony

Kwalitatief geluid hoeft niet duur te zijn, Koss heeft heel betaalbare in-ear oortelefoons uitgebracht. In-ear oortelefoons zijn handig omdat ze de achtergrondgeluiden blokkeren, zo kan je rustig genieten van muziek zonder dat iemand je stoort.