In de knoop met je verzekeringen? Vraag een gratis check-up in je Belfius-kantoor

Weet jij nog waarvoor je verzekerd bent en waarvoor niet? De kans bestaat dat je bijvoorbeeld voor rechtsbijstand dubbel verzekerd bent, en voor diefstal dan weer helemaal niet. Of dat je verzekeringen niet meer aangepast zijn aan je situatie. De kinderen zijn het huis uit, je renoveerde je keuken, kocht een nieuw huis of jij en je partner gingen uit elkaar … Ook dat heeft gevolgen voor je verzekering. Daarom is het belangrijk dat je regelmatig eens je verzekeringspolissen onder de loep houdt en met je verzekeringsspecialist op zoek gaat naar het verzekeringspakket dat perfect aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Zo is er het totaalpakket Belfius Home & Family, een verzekeringsproduct van Belfius Verzekeringen, dat gaten of overlappingen in je verzekeringen voorkomt. De gekende én minder gekende voordelen van dit pakket werden verzameld in een online databank van veelgestelde vragen over verzekeringspolissen: Wikipolis 

icon_laptop

Ik liet mijn laptop vallen toen ik in de woonkamer uitgleed over een stuk speelgoed van mijn zoon. Ben ik verzekerd voor mijn pc?

In dit geval zit je safe met Belfius Home & Family. Of je nu je pc privé of beroepshalve gebruikt, doet er niet toe. In ruil voor een franchise betaalt Belfius je de materiële schade aan je toestel terug. En zelfs als de oorzaak van de schade niet uitdrukkelijk in je overeenkomst vermeld staat, komt Belfius toch voor een bedrag van maximaal 1 360 euro in de kosten tegemoet.

 

Geen idee of jij hier ook voor verzekerd bent, doe dan een gratis check-up in een Belfius-kantoor. Zo ben je zeker van je verzekeringen.