Huawei Ascend P7, het paradepaardje.

Huawei Ascend P7

De Ascend P7 is nog sterker en vernieuwender. De smartphone bestaat uit een 7-laagse compositie en beschikt over nog meer opties om je foto’s manueel of automatisch te bewerken. Huawei heeft de batterij ook bijgeschaafd en bedacht de super power-saving mode. De Ascend P7 heeft ook een dubbele ingebouwde antenne zodat je altijd goeie ontvangst hebt. Met deze smartphone is het ook mogelijk om af te wisselen tussen 3G en 4G, zo kan je altijd mobiel surfen.

Puur vakmanschap
De innovatieve 7-laagse-compositie maakt hem zowel elegant als buitengewoon sterk. Om de smartphone duurzamer te maken werd er er Corning Gorilla Glass gebruikt. Dankzij dit speciaal glas is het scherm van je smartphone beter beschermd. Het ultrasnelle 4G LTE internet zit vervat in het ultradunne 6,5mm toestel, dit is een van de smalste 4G smartphones ooit gemaakt. Het ergonomische design van de Ascend P7 past perfect in je hand, een plezier om te gebruiken.

Hoogstaande camerakwaliteit
De camera van de Ascend P7 is nog verscherpt. De krachtige 8MP camera vooraan heeft een unieke Panorama technologie en de 13 MP camera aan de achterkant heeft ISP laag-licht functionaliteit zodat je in elke omstandigheid foto’s kan nemen, dag én nacht. Dankzij de snelle sluitertijd van 1,2 seconden kan je in een oogopslag scherpe foto’s te maken en ze bewerken met een waaier aan filters.

Net zoals de G6 beschikt de P7 ook over het selfie preview window, de Shot&Sound functie. Nog luxueuze extraatjes: de Ultra Snapshot functie. Met deze functie kan je de camera ontgrendelen in 1,2 seconden in plaats van tijd te verliezen. Zo hoef je geen enkel fotomoment te missen en kan je alle herinneringen snel vastleggen. Ervaren fotografen zullen ook veel plezier beleven aan de Ascend P7. Zo is er de mogelijkheid om de witbalans te meten voor je een foto neemt en om de focus en sluitertijd op voorhand in te stellen met slechts één toets.

Extra lange batterijduur
Huawei weet dat veel batterijen bij smartphones onvoldoende zijn, als oplossing heeft het bedrijf een super power-saving mode functie op de Ascend P7 gezet. Dankzij deze functie kan de smartphone blijven werken wanneer je maar 10% batterij meer hebt. Het scherm zal dimmen en alleen de basisfuncties zullen nog ingeschakeld zijn, zo kan de smartphone ook nog 24 uur meegaan op standby. Voor de Huawei Ascend P7 tel je €399 neer. Voor meer info surf naar HuaweiAscendP7.be