Gebruiksgemak met Emotion UI en Simple UI

De Ascend G6 werkt op Android Jelly Bean 4.3. en wordt geleverd met de innovatieve en intuïtieve Emotion UI 2.0 interface van Huawei: een gebruikersinterface die ontworpen is om de gebruiker comfort te geven. Emotion UI is beschikbaar in een groot gamma kleuropties, met meer dan 1.000 beschikbare online thema’s, zodat je toestel nog meer gepersonaliseerd kan worden.
Als je het toch nog eenvoudiger wil, schakel je gewoon over op de Simple UI-modus voor een nog vlottere ervaring. De Simple UI plaatst veelgebruikte functies zoals je telefoon, berichten en camera op een handige plaats, zodat je deze snel en gemakkelijk kunt terugvinden.

Wanneer je even niet weet hoe je instellingen moet wijzigen kan je beroep doe op de helpfunctie met slechts één toets. De pop-up meldingen geven je instructies om mensen die de smartphone om je te helpen bij de navigatie op het toestel. De functie ‘one key scan’ waarborgt een optimale prestatie. Via controle van de telefoonsnelheid, stroombesparing, reiniging van de opslag en een spamfilter blijft de telefoon efficiënt werken.