De Beach Vault helpt je je spullen op te bergen op het strand

Het is een eeuwenoud probleem. Waar blijf je met je spullen als je naar het strand gaat? Als je in slaap valt kan alles wat op je handdoek ligt gemakkelijk gestolen worden en smartphones of boeken zijn niet echt ontworpen om te overleven op het strand. De Beach Vault wil daar nu een oplossing op bieden.

De Beach Vault, ofwel strandkluis, is een idee van Marcel DaCunha uit New Jersey. Hij en zijn vrouw kwamen op het idee toen ze terugkeerden van een dagje op het strand. Zij zochten naar een oplossing waarmee je je spullen zorgeloos onder je handdoek kan opbergen. Na wat brainstormsessie met ingenieurs werd de Beach Vault ontwikkeld. De Beach Vault is zo gemaakt dat je het makkelijk in het zand kan schroeven. Het kluisje kan dan waterdicht afgesloten worden en de bijhorende handdoek en kussensloop verbergen het kluisje volledig. Als je dus in slaap valt op je handdoek kan niemand aan je spullen.

Een Beach Vault zou zo’n 22 euro moeten kosten. DaCunha ging op zoek naar geld voor de productie via de crowdfundingsite Kickstarter. Die inzamelactie liep gisteren af zonder dat het doel van 15.000 dollar (11.000 euro) bereikt werd. Het is niet bekend of de Beach Vault alsnog geproduceerd zal worden.