ASUS Transformer Book T-100, het perfecte Vaderdagcadeau

Heb je nog geen cadeau voor Vaderdag? Misschien is de man des huizes wel aan een nieuwe laptop toe? De Transformer Book T-100 is een compact ultradraagbaar toestel voor mensen die de compactheid van een tablet willen combineren met de productiviteit van een laptop, 2 in 1. Met zijn gewicht van slechts 1,07 kg is de Transformer Book één van de lichtste laptops ooit en is hij heel gemakkelijk om mee te nemen. Verder heeft de ASUS T100 een 10,1 inch IPS HD-scherm dat al je foto’s, video’s en games tot leven brengt, prettig als je hem als tablet gebruikt.

Dankzij een batterijduur van maar liefst 11 uur kun je hem de gehele dag draadloos gebruiken. Nog maar 5% batterij en geen stopcontact in de buurt? Maak je geen zorgen, er wordt automatisch een back-up gemaakt. Met een opslagcapaciteit van 32/64 GB EMMC-opslag kan je zorgeloos werken met grote bestanden. Daarnaast krijg je een jaar lang gratis toegang tot de ASUS WebStorage: een cloud waarop je al je bestanden kan opslaan en overal kan raadplegen.

Gebruik je de tablet vooral tijdens je vrije tijd? Het ASUS Golden Ear team heeft ervoor gezorgd dat je kan genieten van een waanzinnig straf geluid. De stereospeakers zorgen dat je optimaal kan genieten van elke film, serie of game. Bovendien heeft de tablet een HDMI-poort dus je kan de tablet aansluiten op een Full HD-televisie via een kabel. De Transformer Book is geschikt voor zowel werk als voor privé. Je kunt direct aan de slag met Microsoft Office Home & Student, deze is namelijk voor geïnstalleerd!

Bekijk het filmpje over de Transformer Book T100 hier:

http://www.youtube.com/watch?v=LTVPGuuD8Sc