Het wonderdekseltje dat al je koffieproblemen oplost

Iedereen kent het probleem. Met bekertjes koffie om mee te nemen loop je  constant het gevaar dat je morst, zelfs al zit daar zo’n dekseltje op. Met het Amerikaanse bedrijf Vaporpath uit Seattle heeft daar nu een oplossing voor gevonden.

Het Viora-dekseltje is zo ontworpen dat als je plotse bewegingen maakt met het bekertje in de hand, dat de koffie die naar boven komt mooi terug in het bekertje valt.
 

Het Viora-dekseltje biedt je ook een andere manier van drinken, die dichter aanleunt bij drinken uit een normale mok. Doordat de opening onder de rnad ligt, voelt het net iets natuurlijker om van je koffie te drinken dan met een traditioneel deksel. Je hoeft de koffie nu niet meer door een klein gaatje te zuigen. Het grotere ventilatiegaatje in het Viora-deksel zou voor meer aroma en smaak moeten zorgen, zonder dat je het deksel van je bekertje moet verwijderen.

Het geurloos en herbruikbare deksel werd eerder deze maand gelanceerd op de beurs van de Speciality Coffee Association of America in Seattle.