Deze series kregen een vervolg op het witte doek

Veronica Mars

Kirsten Bell kruipt opnieuw in de huid van Veronica Mars, dit keer beleeft ze haar avonturen op het witte doek in plaats van in de huiskamer. Veronica Mars gaat weer aan de slag als detective, opnieuw in haar thuisstad Neptune. Net zoals in de voorbije drie seizoenen, belooft het spannend te worden. De film ging in maart in première op het South By Southwest Festival in Texas en werd er warm onthaald. De film is nu uit op dvd en on demand.

5000179490_BX_VMARSMOVIE_DVD_SL.indd

Sex & The City

Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York en Miranda Hobbes zetten New York City dag en nacht op stelten. Het turbulente liefdesleven van het viertal was zes seizoenen lang te volgen op tv maar in 2008 trokken ze ook naar de bioscoop. ‘Seks and The City The Movie’ werd een overdonderend succes. In 2010 kwam er zelfs een vervolg in de zalen: ‘Sex and The City 2’.

Sex-and-the-City-movie-poster

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes drong voor het eerst de huiskamer binnen in 1951, dat is meer dan een kwarteeuw geleden. Sindsdien is Sherlock is nog verschillende keren opgedoken. In 2009 en 2011 speelden Robert Downey Jr. en Jude Law in twee Sherlock Holmes films de hoofdrollen: ‘Sherlock Holmes’ en ‘Sherlock Holmes: A Game of Shadows’. Momenteel werken de acteurs Benedict Cumberbatch en Martin Freeman ook aan series over Sherlock Holmes.

sherlock-holmes-dvd-cover-66

South Park

Eric, Kyle, Stan en Kenny zijn voor het eerst op ons los gelaten in 1997 tijdens het eerste seizoen van South Park. In 1999 verscheen er een film ‘South Park Bigger, Longer and Uncut.’ Na het succes van de musical film bleven regisseurs Trey Parker en Matt Stone afleveringen maken. Ondertussen zitten ze al aan het 17e seizoen, dat zijn zo’n 237 afleveringen.

uhHFgV5nM7OaI7ZdgfMJtxPLxFw

Tom & Jerry

De meeste bekende kat en muis bestaan al sinds 1940 maar zijn sinds 1993 van Warner Bros. De verhalen gaan over hoe Tom de kat Jerry de muis probeert te vangen en hoe hij zichzelf daarmee in de nesten werkt. In ‘Tom and Jerry The Movie’ –uitgebracht in 1992- moet het duo even de strijdbijl begraven om anderen te helpen.

vuFWjrLBbhCVm9W7fUUq0TvLdMvGROOT - Copy