Deze man heeft een fobie voor Kim Kardashian

Mike Amess is een 24-jarige Britse man uit Exeter met een zeer vreemde fobie. Hij is als de dood voor Kim Kardashian en haar familie. Als hij een Kardashian ziet, loopt het koud zweet meteen over zijn lichaam en soms moet hij zelfs overgeven door de walging die hij voelt voor de bekendheid en haar familie.

Mike zegt dat zijn afkeer voor de Kardashians is begonnen toen hij haar sextape zag. Mike is homoseksueel en katholiek opgevoed. Hij zegt dat hij daardoor een lange tijd in de knoop zat met zijn seksualiteit en ontkende dat hij homo is. Toen hij op 17-jarige leeftijd zijn klasgenootjes hoorde zeggen dat ze de sextape van Kim Kardashian fantastisch vonden, besloot hij het zelf ook te zien om te zien of hij opgewonden kon raken. De video had het tegenovergestelde effect. Haar gigantische achterste en hoge, zeurende stem deden Mike walgen.Tegen het einde van de video zat Mike met de tranen in de ogen. Hij was doodsbang van Kim Kardashian en wou haar gezicht nooit meer zien.

Ondertussen heeft hij zijn seksuele geaardheid aanvaard maar zijn vrees voor de Kardashians blijft. Kim is ondertussen veel bekender en dat maakt Mike zijn fobie nog erger. Volgens hem is er niets goed aan Kim en haar zussen. Hij snapt niet hoe iemand aangetrokken kan zijn tot de vrouwen en ergert zich dood aan hun schrille stemmen. Het feit dat ze tegenwoordig overal zijn in de media maakt Mike zijn leven er niet makkelijker op.

Mike kijkt graag naar het nieuws en leest wel eens de roddelblaadjes maar het probleem voor hem is dat Kim Kardashian daarin constant verschijnt. Laatst was hij wat aan het zappen in zijn luie zetel. Toen hij langs de muziekkanalen zapte, zag hij de video ‘Bound 2’ van Kanye West. West zit daarin samen met zijn vrouw Kim Kardashian in suggestieve poses op een motor. Mike zag de videoclip en ging over zijn nek.

Zelfs zijn liefdesleven lijdt eronder. Volgens Mike praten ze in de homogemeenschap graag over de Kardashians. Zijn laatste relatie sloeg zelfs op de klippen omdat zijn vriendje wou dat hij een aflevering van ‘Keeping up with the Kardashians’ meekeek. Zijn ex-vriendje deed Mike zijn fobie af als onvolwassen en een excuus om aandacht te zoeken.

Gelukkig vindt Mike steun bij zijn vrienden, al plagen ze hem vaak met zijn fobie. Zo hing één van zijn vrienden een foto van Kim Kardashian op de deur van zijn toilet, waardoor Mike niet meer durfde gaan tot iemand de foto weghaalde.

Mike wou dat hij niet bang was van de Kardashians maar hij is te verlegen om professionele hulp te zoeken.