Handige hebbedingen voor een mooie buste

Met de eerste zonnestralen, duiken topjes weer op en verschijnt je buste in de kijker. Het moment waarop ook deze handige, hebbedingen van pas komen!

Voor een push-up effect

In een aansluitend topje toont elke vrouw graag een mooi décolleté. Hierbij kan een kleine uplift van de borsten een fantastisch effect geven. Dankzij een siliconen push-up in U-vorm (om in je BH zijdelings onder je borst te steken zodat je borsten meer naar midden toe verschuiven) of een exemplaar met balconnet-effect (waardoor je borsten hoger komen te liggen) geef je de verschijning van je borsten een meer opvallende vorm.
Kan zowel in een BH als in een badpak gebruikt worden!

Push-up silicone U-shape: € 9.95

Push-up silicone balconnet shape:  € 19.95

Voor een grotere cup

Om de omvang van je buste te vergroten, is deze multifunctionele siliconen-beha je beste vriend. Je kan hem dragen met of zonder transparante schouderbandjes of met de schouderbandjes geknoopt rond de hals (extra smalle bandjes zitten bij in de verpakking!). De brede, eveneens transparante rugpandsluiting maakt deze bh ook geschikt voor onder tops waar je je rug bloot wil laten.
Maar hoe je hem ook draagt: deze siliconen-beha geeft je sowieso een grotere buste en tekent heel natuurlijk af. Je kan hem zowel in een gewone bh als in een badpak dragen.

Multifunctionele siliconen-beha: €  29.95

Onzichtbare BH-bandjes

Blote schouders, een speciale hals-uitsnijding,… Soms wil je de zon op zoveel mogelijk huid laten stralen. Vereist je cup een bh met schouderbandjes, maar wil je deze bandjes op je schouders laten verdwijnen, dan is dit X-vormig haakje iets voor jou: dit unieke hebbeding (verkrijgbaar in 4 subtiele kleuren) houdt de bandjes op je rug netjes bij elkaar waardoor je schouderbladen vrij spel hebben. Simpel én met mooi resultaat!

X-haakjes: € 4.95 voor 4 stuks

Is je cup voldoende ondersteund met een bh zonder schouderbandjes, dan is deze beha met zelfklevende, zijdelingse bandjes precies wat je zoekt. Je borsten worden ondersteund door een cup met beugel, de zijdelingse bandjes zijn transparant waardoor je ze niet ziet zitten.
Haal die tops met blote schouders en uitgesneden rug dus maar boven!

Beha met zelfklevende, zijdelingse bandjes: €  17.95

De onzichtbare borsten-steun

Je borsten steun geven in een kleedje met open uitsnijding vooraan of met open rug? Dat kan! Met zelfklevende beha’s (in cup-vorm of T-vorm) geef je je borsten steun waardoor ze mooi stevig voor de dag komen, zonder dat je een beha gebruikt. Vroeg je je al af hoe supersterren hun borsten een prachtige vorm geven in die open galajurken? Nu ken je de truc!

Zelfklevende beha cupvorm: €  7.50 voor 3 paar

Zelfklevende beha T-vorm: €  6.95 voor 2 paar

Tepel-beschermers

Onder erg strakke tops of jurkjes, is het een vervelend fenomeen: tepels die zich aftekenen. Leent jouw cup zich ertoe geen bh te moeten dragen, maar wil je toch je tepels beschermen of camoufleren, dan bieden deze exemplaren in siliconen of stof de uitkomst. De siliconen tepelbeschermer is bij correcte behandeling steeds herbruikbaar, de tepelbeschermer in stof kan je tot 30 keer hergebruiken. Deze laatste is ook waterproof en ideaal voor sportactiviteiten waarbij je wil vermijden dat stof over je tepels zou schuren.

Siliconen tepelbeschermer: €  5.95

Tepelbeschermer in stof: € 2.95