Met deze handige app heeft u nooit meer last van eindeloze groepsgesprekken

Groepsgesprekken kunnen een ware hel zijn. Ze beginnen goed, maar na een tijdje vervallen ze in oeverloos gezever. Jezelf uit het gesprek zetten, is zeer confronterend voor de andere gesprekspartners aangezien die een melding krijgen dat je weg bent. Gelukkig bestaat er nu een app die toelaat om ongezien een groepsgesprek te verlaten.

GroupXiT is het begin van een oplossing. U kan nu met een gerust hart het gesprek verlaten, wetende dat er waarschijnlijk niemand je afwezigheid zal opmerken. Mocht u toch bang zijn dat uw vrienden erachter komen omdat u niet reageert op hun berichten, dan kan u sleutelwoorden instellen. Als die sleutelwoorden dan getypt worden door anderen, krijgt u een melding waarna u kunt reageren zonder alle voorgaande troep te moeten doornemen.

Een andere handige tool is het blokkeren van berichten van bepaalde leden van de groep. We hebben allemaal wel die ene vriend of vriendin die eindeloos kan doorgaan over irrelevante dingen waardoor het groepsgesprek onoverzichtelijk wordt en snel gaat vervelen. Met GroupXiT kan u die persoon gewoon blokkeren waardoor u die berichten niet meer moet lezen.

Helaas werkt de app alleen maar voor SMS/MMS systemen dus iPhone gebruikers zullen nog even geduld moeten uitoefenen voor ze ook kunnen genieten van rustige, overzichtelijke en aangename groepsgesprekken.