Dit tachtigjarige grootmoedertje is een ster op Instagram

De snelst rijzende ster op Instagram is niet één of andere muziek- of filmster. Het is een tachtigjarig vrouwtje dat tegen kanker strijdt. Grandmabetty33 heeft op dit moment meer dan 160.000 volgers op Instagram, het sociale mediaplatform om foto’s op te delen.

Zach Belden, de kleinzoon van Betty Simpson ofwel Grandmabetty33, startte de Instagramaccount om Betty haar strijd tegen kanker vast te leggen voor de familie. Ondertussen kijken er heelwat mensen mee naar de foto’s en positieve levensboodschappen van het schattige omaatje.

Ondanks haar leeftijd is ze helemaal mee met Instagram, wat aangetoond wordt door de foto’s waar ze op staat met een duckface of een vredesteken. Ze danste zelfs op ‘Happy’ van Pharrell Williams om haar eerste 2.500 volgers te bedanken. Pharrell zelf volgde Grandma Betty nadien op Instagram.

Oma Betty is ook al geïnterviewd door de Amerikaanse nieuwszender ABC. Daar zei ze dat ze de laatste zes maanden al bijna twee keer gestorven is en dat haar kleinzoon de foto’s en filmpjes maakt omdat hij haar zo graag ziet.


ABC US News | ABC Business News