Harper en haar bulldog Lola zijn BBFF’s (Bulldog Best Friends Forever)

Fotograaf Rebecca Leimbach heeft de afgelopen jaren de vriendschapsrelatie van haar dochter Harper met haar bulldog Lola gefotografeerd. Leimbach vertelde aan Mashable dat het veel moeite kostte om een kind te krijgen. Uiteindelijk kregen zij en haar man haar dochtertje Harper. Nadien was het onmogelijk voor Rebecca om nog kinderen te krijgen. Daarom besloten ze om een hond in huis te nemen, zodat Harper niet zonder speelkameraadje moet opgroeien.

BBFF1

Harper spendeert bijna al haar tijd met haar hond. Ze verkleedt de bulldog in prinsessenkleren, ze hebben gezamenlijke badtijden, ze doen samen dutjes en ze leest Lola verhaaltjes voor. Leimbach vertelde dat het moeilijk was om zich te verzoenen met haar onvruchtbaarheid en dat het dagelijks loodzwaar op haar woog dat ze niet voor een broertje of zusje voor Harper heeft kunnen zorgen.

BBFF2

“Als ik hun bijzondere relatie op foto vastleg, dan wordt ik daar zelf blij van. Ze houden ook echt van elkaar en als ik dat zie dan vult dat die leegte in mij. Hen bezig zien en fotograferen, maakt me blij en dankbaar en het is een stuk goedkoper dan therapie,” besluit Rebecca.

BBFF3

BBFF4

BBFF5

BBFF6