Dit zijn de nieuwe trends in maquillage

Tijdens de Fashion Week in Londen, Milaan en New York werden niet alleen de kleren, het materiaal waar de kleren uit bestaan en de kleuren nauwlettend in gaten gehouden. Ook de make-up van de modellen werd met argusogen bekeken. En blijkbaar is de trend om veel schmink aan te brengen, aan het verdwijnen.

Ici Paris XL

Zo was er duidelijk afscheid genomen van sinaasappelkleurige gezichten, waarvan de ogen bedekt waren met zware oogschaduw en geaccentueerd werden met veel mascara. Om nu mee te zijn met de nieuwe trend moet u zo weinig mogelijk make-up gebruiken. Het volstaat om wat poeder en natuurlijke kleuren aan te brengen, naast een fijn lijntje eyeliner zoals u ziet bij een modeshow van Victoria Beckham, Christian Dior of Karl Lagerfeld.

 

Uw eyeliner moet dus een blauwe kleur hebben en als u gewoon een extra lijntje op het midden van het ooglid aanbrengt, dan bent u volledig mee met de laatste modetrend.

De drie essentiële kleuren voor de ogen werden ook bepaald. Blauw mag u niet missen komende winter, terwijl ook paars een prominente plek in uw schminkdoos verdient. Roos blijft de lentekleur.

De nadruk ligt vooral op de keuze van de lippenstift. Er wordt tegenwoordig gekozen voor een langzaam verdwijnende roze lippenstift met een aroma van frambozen. De roze kleur benadrukt de schoonheid van uw lippen op een onopvallende, maar orginele manier. Roos wordt trouwens ook de winterkleur van 2015, zoals we konden zien op de Fashion Week in Milaan tijdens de parade van Angelo Marani. Uw lippenstift en oogschaduw kunnen dus best een roze kleur krijgen dit jaar.

Heeft u niet alles in huis om volledig mee te zijn met de nieuwe modetrends? Dan kan u bij Ici Paris XL terecht.