Zet je Instagramfoto’s op je nagels

NailSnaps is een app die u toelaat om uw Instagramfoto’s om te zetten naar nagellakstickers. De nagellakstickers zijn al langer een hype en bedenkers Angel Anderson en Sarah Heering besloten om de nagellakstickers te combineren met sociale media. Foto’s delen via Facebook, Snapchat, Instagram of Twitter? Voorbijgestreefd, oudbollig zouden we zelfs durven zeggen. Vanaf nu deelt u uw foto’s via uw nagels.

NailSnaps is een nieuwe vorm van zelfexpressie. Door het combineren van digitale creativiteit met op maat gedrukte nagellakstickers, groeien je handen uit tot een galerie voor draagbare kunst. Zet uw foto’s in unieke nagellaksticker die je zelf kunt aanbrengen in een paar minuten.

large_uKrdgr5Ow3EeGcjfMJaJf-eNuKVQZ-7jHrPJhjsGO8M

Via de handige app kiest u de foto die u wil omzetten naar nagellakstickers. Vervolgens kiest u hoe u uw foto op uw nagels wil. U kan slepen, draaien en keren zoveel en zolang u wil tot het resultaat voor u perfect is. U wil bijvoorbeeld een foto van uw kat omzetten naar stickers. Dan kan u kiezen voor de volledige kat of alleen het schattige gezichtje. Daarna stuurt u uw bestelling door. Een paar dagen later kleeft u in een handomdraai de stickers over uw nagels et voilà… u kan nu genieten van uw unieke en kunstzinnige nagels.

Voorbeelden van Nailart kan u hier terugvinden.

NailSnaps is een kickstarterproject en heeft dus een beetje hulp nodig om werkelijkheid te kunnen worden. U kan hier de bedenkers van NailSnaps financieel steunen met hun project.