Arnold Schwarzenegger geeft je de kans om dingen te verpletteren met zijn tank

De bekende acteur en voormalig gouverneur Arnold Schwarzenegger zijn grootste droom is eindelijk uitgekomen. Hij heeft zijn eigen M47 Patton tank. Daarmee verplettert hij piano’s, taxi’s, verjaardagstaarten, miniatuurtanks, …

Maar Schwarzenegger wil het plezier van met een tank te rijden nu delen en hij verbindt dat aan een goed doel. Hij startte op Omaze een wedstrijd waaraan je kan deelnemen om een dag met de Terminator  en zijn tank te winnen. Elke winstkans kost 10 dollar en het ingezamelde geld gaat naar de After-School All-Stars. Schwarzenegger heeft ook beloofd om het ingezamelde bedrag zelf te verdubbelen.

After-School All-Stars is een organisatie die zich inzet om gratis naschoolse activiteiten te organiseren voor kansarme kinderen in Amerika. Die activiteiten omvatten fitness-activiteiten, maar ook academische begeleiding en kansen voor de kinderen om zichzelf te verrijken.

Als je een kans wil maken om met Arnold Schwarzenegger in een tank te rijden, ga dan snel naar Omaze. De wedstrijd loopt nog tot zaterdagmiddag.