Identieke tweelingzussen delen alles met elkaar- zelfs de partner

Je kent het wel, tweelingen die af en toe dezelfde kleren dragen om mensen te verwarren. Maar Anna en Lucy Decinque zijn een tweeling die echt alles samen doen. Niets gaat te ver voor de twee Australische dames uit Perth.

Anna en Lucy gaven zo al 200.000 dollar (144.000 euro) uit aan plastische chirurgie om meer om elkaar te lijken. Zo hebben de dames borstimplantaten, opgespoten lippen en getatoeëerde wenkbrauwen. Ze nemen wekelijks samen infraroodsauna’s en skin peeling. Zelfs hun dieet en hun fitnessschema’s zijn exact hetzelfde.

Maar daar stopt het nog niet. Samen hebben ze één Facebookprofiel en één job. Ze geven eten aan oudere mensen in een rusthuis en delen hun shiften en hun loonbriefje.

Maar nog meer hallucinant is het feit dat ze samen het bed en een man delen. Anna en Lucy leggen uit dat ze in alles dezelfde smaak hebben, dus ook in mannen. In de slaapkamer zijn ze altijd met z’n drietjes.

De tweeling kan zich niet inbeelden dat ze ooit een dag zonder elkaar zouden doorbrengen. Ze geloven ook niet dat ze ooit een dag elkaar niet zullen zien. De toewijding die de twee vrouwen aan elkaar vertonen is op z’n minst een beetje eng te noemen.