Word wakker met de geur van gebakken spek dankzij deze app

Vleesproducent Oscar Mayer heeft een iPhone app gecreëerd die fungeert als een wekker en hij geeft het geluid af en de geur van sissende plakjes spek.

Spekliefhebbers kunnen het alarm instellen binnen de app. Daarna sluit u een apparaatje aan in de iPhone hoofdtelefoonaansluiting, waarna u geniet van een goede nachtrust. Tot u ’s morgens wakker wordt met de geur van spek die over uw hoofdkussen waait.

“Met bijna 2 miljoen vermeldingen van #spek op Instagram, lijkt het erop dat mensen spek nooit moe worden,” zei Tom Bick, senior director van  marketing en reclame van het bedrijf, in een verklaring . “Dat is de reden waarom ons team besloten heeft om een ​​apparaat te ontwikkelen dat de mensen geeft wat ze het meest verlangen.”

Mensen die geïnteresseerd zijn in het “allereerste spek geurende mobiel apparaat” zullen nog even geduld moet hebben. Spekliefhebbers moeten online registreren bij wakeupandsmellthebacon.com om kans te maken op het gratis apparaat, want het zal niet te koop zijn in de winkel. Oscar Mayer, gevestigd in Madison, Wisconsin, zal de app alleen op 4 april aanbieden.

http://www.youtube.com/watch?v=PiWdF3u9C0w