Update: Wolf in hotelkamer Sotsji is een grap

Als u de Olympische Winterspelen heeft gevolgd dan weet u dat de atleten in Sotsji in schandalige omstandigheden moeten overleven. Dat de infrastructuur te wensen overlaat en dat Sotsji een groot probleem heeft met straathonden. Kate Hansen, de sympathieke Amerikaanse rodelaar voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het lange boek van Sotsjifails.

Sotsji heeft grote problemen met straathonden en diverse atleten hebben besloten om er eentje mee naar huis te nemen. Kleine schattige honden die iedereen wel wil hebben. Kate Hansen stond echter oog in oog met een wolf in de gang van haar hotelkamer. Hoe de wolf het hotel kon binnendringen, is niet geweten.

UPDATE: De wolf die rustig rondwandelde in de hotelgangen in Sotsji blijkt in scène te zijn gezet. Dat verklaarde Jimmy Kimmel gisteren in zijn talkshow. Hij bekende dat hij met Hansen had samengewerkt aan de grap. Kimmel huurde een wolf in en liet een exacte replica van de hotelgangen in Sotsji nabouwen. Hansen zette op haar beurt het filmpje op haar Twitter.