19-jarig meisje bekent minstens 22 moorden: “Ik ben gestopt met tellen op 22.”

Miranda Barbour, een 19 jaar oud meisje, bekende dat ze een man die ze via Craigslist, een bekende zoekertjeswebsite in Amerika, leerde kennen, vermoord heeft. Daarna bekende ze dat ze nog minstens 22 andere slachtoffers gemaakt heeft in haar jonge bestaan. De bekentenis deed ze vanuit haar cel tijdens een interview met een krant uit Pennsylvania. “Ik kan op een kaart zo aanduiden waar jullie de andere slachtoffers kunnen vinden.”

BgoKeSqCIAA_JV0

Miranda zei dat ze 13 jaar oud was toen ze begon te moorden. “Toen ik 22 slachtoffers had gemaakt, ben ik gestopt met tellen.” Ze vertelde dat ze leerde moorden in een sekte in North Pole. Dat is een dorpje in Alaska. Barbour zei aan de Daily Item dat ze alleen “slechte” mensen vermoordde en dat ze werd opgevoed door de leider van de sekte. Het was ook met hem dat ze haar eerste slachtoffer om het leven bracht. “Het was in een donker zijstraatje. Hij schoot een man neer en vertelde mij dat ik hem moest afmaken. Ik hou niet van pistolen, dus ik aarzelde. Daarop pakte hij mijn hand en samen trokken we de trekker over. Dat was het begin van mijn lange reeks moorden.” Barbour weigerde verschillende keren om de leider van de sekte te identificeren.

In 2011 verhuisde Barbour naar North Carolina, waar ze haar man Elytte Barbour leerde kennen. Het was in samenwerking met hem dat ze de 42 jaar oude Troy La Ferrara doodstak. “Het was niet de bedoeling dat het zo zou lopen. Eigenlijk zou Elytte hem gewoon wurgen, maar het ging mis dus heb ik hem 20 keer gestoken.” De man was nog niet overleden toen het getrouwde koppel aan het beslissen was wat ze met zijn lijk zouden doen. Uiteindelijk hebben ze hem gedumpt bij Sunbury, waarna ze in de plaatselijke Wallmart spullen kochten om de SUV waarin ze hem vervoerden, schoon te maken. “We konden niet alle bloedsporen uitwissen want er waren er gewoon teveel.” Na de moord trokken ze naar een stripclub waar ze de 22ste verjaardag van Elytte vierden.

“Waarom ik alle moorden beken? Ik vond dat het tijd was dat ik het kon zeggen. Ik wil eerlijk zijn. Ik weet dat ik Elytte nooit meer zal zien en dat er mensen me niet zullen geloven, maar dat kan me niet schelen. Ik wil gewoon eerlijk kunnen zijn. Ik weet dat ik de gevangenis nooit meer zal verlaten en maar goed ook. Ik zou toch gewoon de draad oppikken en weer verder moorden.”

Officieren van justitie eisen de doodstraf voor Miranda en Elytte Barbour.