Game of Thrones: bekijk de unieke voorbeschouwing van het vierde seizoen

Alle fans zullen beamen: De aflevering Red Wedding is nog steeds niet verwerkt. De hulpgroepen en therapiesessies hebben niet veel geholpen. De voorlaatste aflevering van het derde seizoen van Game of Thrones staat nog steeds op ons netvlies gebrand.

Het spel om de ijzeren troon gaat echter onverbiddelijk verder en binnenkort start het 4de seizoen alweer. 6 april zitten we weer met zijn allen gekluisterd voor de televisie om als eerste te ervaren hoe het gaat met Daenerys, Jamie, Tyrion en de overgebleven Starks.

6 april is nog wel een eindje weg dus besloten Warner Brothers en HBO de fans van de serie te verwennen met een uitgebreide voorbeschouwing op het nieuwe seizoen.

Alle acteurs komen aan het woord en geven hun mening over de show, het verhaal en het personage dat ze spelen. Hoe het voelt om weken in de huid te kruipen van hun personage en de boeken echt tot leven te wekken op de set. Wie kreeg de beste quotes volgens de acteurs? Wie heeft de leukste rol en wat maakt het nieuwe seizoen anders dan de vorige?

Ontdek het in de vijftien minuten durende voorbeschouwing.