Villa in Zuid-Afrika voor maar 99 euro

privéfoto

Peter de Pagter en zijn vrouw Arlette Boeckx verloten hun villa in Zuid-Afrika voor 99 euro per lot. In totaal zijn er 9999 loten. Iedereen heeft dus de kans om het droomverblijf van het koppel te winnen. Alleen is de vraag gerezen of dat eigenlijk wel mag.

Het koppel besloot in 2004 naar Zuid-Afrika te vertrekken nadat de broer van de Pagter overleed. Dat heeft ze doen inzien dat het leven te kort is en dat je er maar beter van geniet. Daarom trokken ze richting Zuid-Afrika waar ze een villa bouwden. De villa ligt op 55 kilometer van Kaapstad, te midden van een wijndomein. Er is plaats voor 6 personen en er is ook een zwembad.

media_l_2083216
privéfoto

 

Zuid-Afrika is volgens de Pagter het paradijs. “Je hebt er de vriendelijkheid, de wellevendheid en het klimaat van de Côte d’Azur maar dan met amper een derde van het aantal mensen.”, zei Peter de Pagter aan het AD. Het koppel zou het paradijs nooit verlaten, mochten ze niet gedwongen worden. Arlette lijdt aan beginnende leukemie. Daardoor werd het koppel verplicht om terug te keren naar Nederland.

privéfoto
privéfoto

Er zijn al 3000 loten verkocht en de trekking vindt eind mei plaats. Toch heerst er nog onzekerheid rond de verloting. Volgens de Kansspelautoriteit van Nederland is elke loterij zonder vergunning die een Nederlands publiek trekt, illegaal. Volgens de Pagter heeft de Kansspelautoriteit niets te zeggen, want hun website is gesitueerd in Oostenrijk waar huizen verloten wel legaal is.
Voor meer informatie of als u een gokje wil wagen, kan u terecht op deze website.