Modellen stellen internetbrowsers voor

Mike Roshuk, the Digital Artist, heeft een reeks gemaakt met foto’s van modellen die poseren als internetbrowser.

Firefox

FIREFOX_mike-roshuk

Firefox was de grootste uitdaging voor Roshuk. Er zijn op het internet namelijk al heel veel afbeeldingen te vinden van vrouwen die zich rond de aarde leggen zoals de vos. Of vrouwen verkleed als vos. Roshuk wilde iets compleet anders doen, maar toch de looks van Firefox respecteren.

Safari

SAFARI_mike-roshuk

De appel, de lampen van de auto, de kledij van de vrouw en de nummerplaat van de jeep. Alles ademt Apple’s Safari.

Internet Explorer

IE_mike-roshuk

Roshuk besloot om te focussen op het Explorer gedeelte en maakte van deze foto een Indiana Jones look-a-like. De kenmerkende E van de browser is verborgen in de schaduw van het shirt.

Netscape

NETSCAPE_mike-roshuk

Het favoriete concept van Roshuk. Hij hield van het logo met het roer en omdat Netscape al lang vergane glorie is, besloot hij te kiezen voor de setting van een verlaten piratenschip.

Chrome

CHROME_mike-roshuk

Het eerste idee van Roshuk toen hij deze serie maakte. Een vrouw van chromium maken, was vanzelfsprekend. De gekleurde zwaaren en haar haarkleur drukken de kleuren en de vorm van het logo uit.

Opera

OPERA_mike-roshuk

Opera was de moeilijkste om in een concept te gieten dat past binnen de serie. Roshuk had moeite met het vinden van voldoende stereotiepen die deze browser typeren. De grote O en de rode gordijnen zijn de enige typerende kenmerken van Opera dus heeft Roshuk ze ook in zijn concept opgenomen.