Vrouw vermoord voor onopzettelijke photobomb

In de late uurtjes van 18 januari gaat de 23-jarige Kim Pham met haar vrienden naar binnen in de Crosby Lounge in Santa Ana in Zuid-Californië. Terwijl ze binnengaan is een groepje van vijf onderweg naar buiten. De jonge vrouw krijgt het aan de stok met dat groepje. Die duwen haar tegen de grond en schoppen haar tegen het hoofd. Kim Pham wordt afgevoerd naar het ziekenhuis, waar dokters haar drie dagen later hersendood verklaren.

Volgens een getuige was de aanleiding voor de ruzie een ‘photobomb’ van Kim, die onopzettelijk voorbij de camera van het andere groepje liep. Wanneer één van Kim haar vrienden probeerde tussenkomen, hield een buitenwipper hem blijkbaar tegen. Volgens een getuige kreeg Kim één schop en was ze daarna bewusteloos. Verder dan dat zou het niet gegaan zijn.

Ondertussen zijn al twee vrouwen opgepakt en aangeklaagd voor de moord op Kim Pham. De politie is nog op zoek naar drie andere verdachten, maar krijgt niet veel hulp van Kim haar vrienden. De Vietnamese gemeenschap koestert een groot wantrouwen tegenover de politie, blijkbaar omdat velen uit Vietnam gevlucht zijn door de corruptie daar.

Bron foto: gawker.com