5 plaatsen waar je kan ontspannen na de feestdagen

De eindejaarsdrukte loopt stilaan op zijn einde waardoor we allemaal ongetwijfeld nood hebben aan een beetje rust. Iets wat op de volgende luxe resorts absoluut niet ontbreekt. Plan je verlof voor 2014 dus al maar in zodat je zeker kan genieten van een welverdiende vakantie in een van deze gebieden.

Park Hyatt, Malediven, Hadahaa

Dit luxe resort bevindt zich op een privé eiland 55 kilometer ten noorden van North Huyadhoo, een van de grootste en diepste koraaleilanden ter wereld. De 50 villa’s staan zowel op het land als in het water en zijn voorzien van de allerlaatste designsnufjes.
Meer foto’s van dit paradijs vind je op hun website.
Schermafbeelding 2013-12-26 om 11.01.50

Hamilton Pool Natural Preserve, Texas

De Hamilton Pool Preserve is een zwemzone die ontstaan is toen de koepel van een ondergrondse rivier is ingestort als gevolg van massale erosie duizenden jaren geleden. Sinds de jaren zestig is dit een van de populairste zwemspots van de buurt. Het beschermde natuurgebied is maar liefst een vierkante kilometer groot waar deze zwemzone een deel van is, samen met de 15 meter hoge waterval.
hamilton pool

Kaya Mawa Resort, Lake Malawi, Afrika

Het Kaya Mawa Resort werd onder andere bekroond tot een van de romantische plekken ter wereld. Elke kamer heeft een eigen design dat bedacht werd door Katundu Textiles, een workshop op het eiland die single moeders wil aanmoedigen. Alle werkkrachten in het resort zijn afkomstig uit de buurt, waardoor je een mooie mix krijgt van luxe en de lokale tradities.
kayamawa

Perivolas resort, Santorini, Griekenland

Perivolas is een van de meest adembenemendste luxe resorts in Europa. Naast de indrukwekkende uitzichten, heeft het alles in huis om je helemaal te kunnen ontspannen. Ideaal om even te ontsnappen aan de drukke kerstperiode.
Meer foto’s vind je op hun website.
Perivolas

Hanging Gardens Ubud, Bali, Indonesië

Hanging Gardens Ubud ligt in het hartje van het regenwoud. Terwijl je aan het pootjebaden bent in het zwembad, kijk je uit op een uniek stukje natuur. Verder is het resort uitgebouwd met een spa en een vijfsterrenservice.
Meer informatie vind je hier.
ubud