Wat je moet onthouden van 6 december

Een overzicht van het belangrijkste nieuws van de dag in vijf beelden.

Paris Hilton zet Twitterwereld op z’n kop

paris-hilton-tweet

Nelson Mandela is gestorven, en daar pinkte ook Paris Hilton een traantje bij weg. Alleen verwarde ze de man met Martin Luther King. Auwtch!  Ze beweert wel dat ze de tweet niet zelf geschreven heeft, maar of dat waar is laten we in het midden.

Miley Cyrus slechts geklede ster van 2013

miley-cyrus-vmas-600x450

Het is weer tijd voor de overzichtslijstjes van 2013 en daar is Time Magazine altijd het eerste mee. Miley Cyrus gaat lopen met de prijs van slechts geklede ster van 2013 dankzij haar schaarse outfit op de VMA’s. Opmerkelijk is wel dat ze ook in de top 10 van best geklede sterren staat met een jurk van Marc Jacobs. Bekijk alle winnaars en verliezers op de website.

Gent start opmerkelijke campagne tegen buurtoverlast

vlasmarkt8.png.h600

De overlast dat het bruisende nachtleven op de Gentse Vlasmarkt met zich meebrengt, begint een beetje uit de hand de lopen. Dat wil het Gentse stadsbestuur duidelijk maken aan de hand van opmerkelijke affiches. Er wordt telkens gebruik gemaakt van een woordspeling die onder andere gaat over wildplassen, fout parkeren of nachtlawaai.

Ook De Lijn zet het stressmannetje nog eens aan het werk

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=54SiN5TC8q4]

Sinds vorig jaar gebruikt De Lijn het stressmannetje om duidelijk te maken dat tram en bus een goed alternatief zijn voor het stresserende autoverkeer. Met de feestdagen in aantocht, laat het mannetje zien dat je ook beter tijdens de eindejaarsperiode de auto beter in de garage laat staan.

Man betaalt 540 euro voor foto Xbox One

d8ef64426cb88ca9fdbc437f5978b30a.jpg.h380

Op eBay leek op het eerste zicht wel een heel aanlokkelijke advertentie te staan. De “Xbox One Fifa Day One Edition, Photo Brand New UK 2013″ werd aangeboden voor slechts 540. Een koopje dacht de negentienjarige Peter Clatworthy, maar nadat hij het geld had overgemaakt en het pakje kreeg opgestuurd bleek het om een foto van het toestel te gaan. Een domme maar dure fout!